Válts növényi üzemmódra

VegaPédia

VegaPédia

Ki otthon marad, annak jár a finom falat: vegán rakott kel recept

2020. március 26. - Vegapedia

Egészséges, finom, laktató, gluténmentes, olajmentes, teljes értékű, vegán, tejmentes, mi az? Naná, hogy az egyik finomabb tepsis főétel, a magyarok lasagne-ja: a rakott kelkáposzta! A tetejére zabtejföl került, a töltelék pedig meglepi, de nem titkoljuk túl sokáig! Tartsatok velünk!

Tovább

Kiadós vegán desszert karaténban is: túrógombóc újragondolva

Karanténban nem árt táplálni a testünk mellett a szellemünket is! Nagy szükség van a kitartásunkra, hisz most mindannyiunk számára egy új helyzetet teremtett a koronavírus. Mivel is simogathatnánk a lelkünk a napi munka, a könyvek és a filmek mellett? Persze, hogy finom és kiadós finomságokkal!…

Tovább

Mit kenjek a szendvicsemre, ha vegán vagyok?

Szeretünk kirándulásokhoz szendvicset csomagolni vagy épp ráérős hétvégéken meglepni magunkat, egymást egy finom reggelivel. Amikor vegánok lettünk, az egyik első nagyobb kihívás a kenyér, pékáru "megvajazása" volt. Aztán persze belejöttünk és most meg is mutatunk 3+1 szendvicskrémet Nektek!

Tovább

Kérnék egy vegán ebédet! - 3,5 fogás lett, maradhat?

Az esetek nagy részében egy-egy finom recepttel érkezünk, de most emeltük a tétet és egy teljes ebéd menüt mutatunk be. Mindegyik tápláló, egészséges, olaj és gluténmentes és természetesen vegán. Csapjunk is bele!

Tovább
süti beállítások módosítása